Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

EN NL
NL
Dat is een feit
Advocaten zijn érg duur

Advocaten zijn duur, dat is een feit. Daarom zijn advocaten ook vaak onbetaalbaar als u letselschade heeft. Vaak kiezen mensen daarom voor een letselschadebureau of een rechtsbijstandsverzekeraar. Je krijgt dan helaas vaak niet de beste rechtsbijstand.

Letselschade Kompas Brugman is anders dan de standaard letselschadekantoren/ letselschadebureaus. Bij ons werken namelijk alleen maar letselschade advocaten. Dat betekent dus dat je de best mogelijke rechtsbijstand krijgt. En wij werken volledig kosteloos voor jou.

Bij je thuis of op locatie
Intake gesprek
Geheel kosteloos

Wij zijn erg flexibel en operationeel in heel Nederland. Zo kunnen wij bu u thuis, of bij ons op locatie komen. Wij beschikken over een aantal divers gelegen afspraaklocaties in heel Nederland. Liever thuis? Geen enkel probleem!

Tijdens het intakegesprek ontvangt u van ons een medische volmacht. Hiermee geeft u ons toestemming om onze medisch adviseur in te schakelen. Deze mag met de machtiging medische informatie opvragen bij de huisarts, de medisch specialisten en bijvoorbeeld de fysiotherapeut.

Een vraag die wij vaak vragen is hoe het kan dat een letselschade advocaat gratis kan werken voor een letselschadeslachtoffer. Dit komt omdat wij onze rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Daarom betaalt u dus gegarandeerd niks voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand.

Hoe werkt dat dan?

Een vraag die wij vaak vragen is; hoe het kan dat een letselschade advocaat gratis kan werken voor een letselschadeslachtoffer? Dit komt omdat wij onze rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Daarom betaal je dus gegarandeerd niks voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand.

Wil je jouw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag en volledig kosteloos!