Schade kompas

EN NL
EN
Γ‰cht waar
Persoonlijk Γ©n
Daadkrachtig

Letselschade Kompas is dΓ© specialist op het gebied van letselschade. Wij leven de hoogst mogelijke kwaliteit rechtsbijstand geleverd door ervaren letselschadespecialisten. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor het verhalen van letselschade na een ongeval.

Bij Letselschade Kompas wordt u altijd geholpen door een letselschade advocaat. De deskundigheid en persoonlijke aanpak onderscheid ons van andere letselschadebureaus en advocaten.

Wij

kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de advocaten en juristen van ons kantoor. Daarbij komt dat alle letselschade advocaten van Letselschade Kompas zijn aangesloten bij de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Wij

zorgen mede dankzij ons gepassioneerde team van specialisten en onze persoonlijke aanpak dat je bij
ons aan het juiste adres bent. Klanttevredenheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel, deze boodschap weerspiegelt gelukkig ook in wat anderen over ons zeggen, onderstaand een greep uit deze ervaringen.

Artikel 6:162BW
Letselschade door aanrijding
letselschade advocaat Amsterdam
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten
Aangereden in de auto
Schade melden

Een achterop aanrijding, een voorrangsfout of iemand die zonder uit te kijken uit een parkeervak rijdt. Het zijn zomaar voorbeelden van verkeersongevallen tussen ongevallen waar enkel auto’s, vrachtwagens, scooters of brommers bij betrokken zijn.